Bronboringsbedrijf Enter is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van aardwarmte installaties, beregeningssystemen, brandputten, waterbronnen en ontijzeringssystemen.

Wij realiseren voor zowel particulieren als voor bedrijven verschillende opdrachten. De combinatie van vakkennis en goed materiaal levert boringen op van een hoge kwaliteit. Bronboringsbedrijf Enter geeft dan ook een goede garantie op de verrichtte werkzaamheden.


Diensten

Aanleggen aardwarmte installaties

Aardwarmte; de luxe van temperatuur beheersing. Aardwarmte is een zeer duurzaam product dat gebruik maakt van de warmte van de diepere aardbodem. Een bronsysteem zorgt ervoor dat de warmte uit de aarde naar boven wordt getransporteerd.


Installeren van beregeningssystemen

Altijd een passende oplossing voor uw tuin. Wanneer u tijd wilt besparen aan het onderhouden van uw tuin, is een beregeningssysteem een ideale oplossing. Een automatische beregeningsinstallatie biedt u en de tuin het comfort van beregening op de juiste tijd. Ook wanneer u op vakantie bent gaat dit gewoon door!


Aanleg en onderhoud van brandputten

Uw terrein of bedrijfspand moet aan allerlei voorschriften voldoen; ook als het gaat om brandveiligheid. Bronboringsbedrijf Enter staat garant voor een objectief advies en voor een vlotte en betrouwbare installatie van uw brandput.


Aanleg van waterbronnen

Het aanleggen van waterbronnen is een ingewikkeld procedé. Hiervoor is vakkennis en ervaring noodzakelijk. Bronboringsbedrijf Enter heeft in de jaren veel ervaring opgedaan met het aanleggen van waterputten. Wij kunnen u goed adviseren over het aanleggen van waterbronnen en de wetgeving. Bronboringsbedrijf Enter kan natuurlijk ook het gehele aanlegproces voor u verzorgen


Aanleg van bronwaterzuivering

Ruw grondwater bevat altijd ijzer, mangaan, kalk en andere ongewenste stoffen. Om lang plezier te hebben van uw grondwaterinstallatie dient er een bronwaterzuivering geplaatst te worden. Zonder een bronwaterzuivering kan verkleuring van de bestrating optreden, omdat deze bruin wordt. Daarnaast geeft ijzer een slechte smaak aan het water, wat de opname bij vee negatief beïnvloedt.


Voor contact of meer informatie  >>